tiistai 11. syyskuuta 2012

Yo no hablo español

Moikka!
Oon ollu taas pari päivää aika maassa.. Mutta heppailu piristi kyllä mieltä :) Ratsastin toissapäivänä hepalla nimeltä Pako ja se oli tosi hieno, vähän höpsö kyllä mutta eiköhän tää tästä! Huomenna olis vuorossa poni. Parina viime päivänä ei oo tultu tehtyä mitään erikoista, mut tässä parit kuvat:
Asu kun käytiin taas Navy Clubissa uimassa.
Toissapäivänä aamulla :)
Consun kanssa jäätiin kahestaan taloon, kun muut meni kouluun ja töihin. Consuela-parka on kipeä :(

Tänään lapsilla ei ollut koulua, kun täällä oli joku ihme päivä mikä on niillä vapaa.. Vein ne aamulla altaalle uimaan ja leikkimään. Siinä iltapäivällä sitten lähin ekaa kertaa matkaan bussilla, kohti kauppakekus Mediterraniota, koska tarttin yhestä urheilukaupasta ratsastushanskat. Perillä huomasin sitten, että siellä oli myös kaikki vaatekaupat sun muut. Siellä hurahti sitten taas pidempi tovi ja löysin pientä ostettavaakin, jotka voin koittaa ehtiä näyttää huomenna!

Espacio Mediterránio :)
Lähtiessä mietin, että miten tuun löytää ton kaupan... Voin sanoa että tommosen kyltin avulla ei ollu kovin vaikeeta :D Tää on siis se urheilukauppa!

Asua :)
Siellä oli siis esim. just Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, Pull&Bear, Shana, Sfera ja parit ihanat kenkäkaupat <3_<3

Tänne palatessa noi vanhemmat kerto mun saaneen postia! Se oli rakkaalta mamilta ja sisälsi....

....suomalaisia herkkuja! Namiiii! Mulla on maailman ihanin äiti <3 Kiitos vielä <3
Siinäpäs se! Huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Oi että <3 vähänkö ihanaa, tuot sit mulle espanjan herkkuja! - markku

    VastaaPoista